Steve Scamacca

Welkom op “Scamacca’s Vino & Olio”.

Mijn naam is Steve Scamacca en ik ben geboren in Nederland, maar groeide op in Sicilië. Op de mooie landerijen van Italië, speelde ik als jong mannetje tussen de wijn- en olijgaarden.

Ik was zeer creatief, maar ook heel nieuwsgierig naar de cultuur en ziel van mijn land. Na mijn studie aan de Siciliaanse kunstacademie ben ik daardoor in Italië rondreizen gaan organiseren. Ik kwam op die rondreizen nog meer lekkere en authentieke producten tegen, waar toeristen altijd zeer over te spreken waren. De contacten die ik toen heb op gedaan, heb ik nooit meer losgelaten. Ik ga nog zeer regelmatig met mijn gezin of zakelijke relaties, naar de wijngaarden, land- en boerderijen.

Inmiddels woon ik al weer 11 jaar in het mooie Nederland. In de tijd dat ik hier ben, merk ik dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar Italië en naar de heerlijke Italiaanse producten die zij heeft te bieden.

Dit bracht mij op het idee een spreekwoordelijke brug te vormen tussen beide landen en een stukje cultuur, smaak en de beleving hier naartoe te brengen. Ik heb een mooie selectie gemaakt van voor u.

Gaat u ook mee op een culturele trip? Ontdek de lekkerste wijnen, oliefolie, likeuren en Italiaanse producten vanuit uw eigen keuken. Een ware Italiaanse smaaksensatie!

Met een vriendelijke groet, Steve Scamacca | Eigenaar