Evenementen

Wij organiseren diverse evenementen zoals; Een “Inhouse Proeverij” bij uw favoriete Sijterij en Olie- en Wijnevenementen aan huis of op locatie.

Scamacca’s Wijnproeverij

Leer in een informele, gezellige setting van alles over Italiaanse Wijn! Gezellig thuis samen met uw familie en vrienden, of samen met uw collega’s of zakenrelaties op kantoor of een andere bijzondere locatie.

 

In logische proefvolgorde neem ik u en uw gasten in 1,5 tot 2 uur aan de hand mee op een wijnreis met kwaliteitswijnen. Kom meer te weten over de herkomst en uiteraard de techniek van het proeven. Bovendien deel ik leuke anekdotes, culinaire tips en ideeën die u verder helpen bij uw persoonlijke zoektocht naar uw favoriete wijn en spijs combinaties!

De wijnproeverij heeft geen aankoopverplichtingen. Uiteraard is het wel mogelijk uw favoriete wijn te bestellen, direct na afloop van de proeverij of later via onze website. De prijs voor de proeverij is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Er is veel mogelijk denk dan bijvoorbeeld aan een speciale locatie, wijnpakketten voor de deelnemers, kerst en relatie geschenken.

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en U ontvangt binnen 24 uur uw persoonlijke offerte.